Nominerade Humor
MySpeaker of the Year 2022

De nominerade i kategori humor 2022

Ett riktigt bra garv dröjer sig kvar länge. Det liksom sätter sig mitt i kroppen. Oavsett om du är en som fnissar, en som skriker av skratt eller bara någon som ler i m(j)ugg vid kaffemaskinen, så är det lätt att förstå varför humor har varit en av årets mest populär kategorier.

Al Pitcher

Al Pitcher bannerbild

Al Pitcher, komiker.

Al har en förmåga att väva in alltfrån skogsindustri till revisorer i sina uppträdanden, och har gett upphov till många garv både digitalt och live.

”Nyzeeländaren som tagit Sverige med storm. Utsålda turnéer och välsedda humorshower, som ingen annan kan Al Pitcher få vardagliga scener att framstå som humoristiska.”

Marika Carlsson

Marika Carlsson bannerbild. Foto: Peter Knutson

Marika Carlsson, komiker.

Marika är alltid aktuell och ryggar inte för angelägna frågor. Frågor hon behandlar med både silkesvantar och hårdhandskar.

”Marika Carlsson är inte bara väldigt smart och väldigt rolig! Utan så mycket mer…fulländad underhållare med avväpnande stil, energi och en värme som känns. En smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag.”

 

Tobias Persson

Tobias-Persson-bannerbild

Tobias Persson, komiker.

Tobias har med en förkärlek till vitsiga ordlekar och hemarbetande karaktärer som nästan alla känner igen sig lite (eller mycket) i, får han alla att dra på smilbanden.

”Tobias trivs allra bäst när han får improvisera i stunden och skapa ”här och nu”-skratt. Han hittar små guldkorn i sin roll som konferencier, komiker eller föreläsare, och bjuder alltid in publiken på ett avväpnande sätt som lockar till flabb.”

Klas Hallberg

Klas Hallberg bannerbild

Klas Hallberg, husfilosof, författare & föreläsare.

Med en röst och ett förnuft som fastnar i bakhuvudet gör han ett stort intryck på varje person i publiken. Klas har en säregen stil som är omöjlig att härma, men lätt att ta till sig.

”Klas levererar vid varje tillfälle, utan undantag och oavsett sammanhang. Med sin unika publikkontakt skapar han ett band mellan sig och människorna i stolarna eller framför skärmen – och får folk att komma ihåg hans budskap.”

David Batra

David Batra bannerbild

David Batra, skådespelare och komiker.

En folkkär komiker som alltid bidrar med en särskilt vass, smart humor – och en riktigt god timing.

”David är en av landets populäraste komiker. Det blir fruktansvärt roligt när han ställer sig på scen, och det vet alla som sett honom. Från Kvarteret Skatan till jurymedlem i Talang – en bredd som är ett bevis på hans popularitet.”