Therese Albrechtson bannerbild

Therese Albrechtson - Moderator

Moderator, keynote speaker & inspiratör

Therese Albrechtson är en ofta anlitad och mycket uppskattad moderator och konferencier vid olika event. Allt från att leda seriösa debatter under Almedalen till att hålla energinivån uppe vid hel/halvdagarsevent.

Therese står för mycket humor, värme, energi och spontanitet. Med glimten i ögat och med stor erfarenhet av scenframträdanden strävar hon att tillsammans med arrangören skapa en ”wow-känsla” kring helheten.

Hon är alltid noggrann med förberedelserna så att både arrangör, deltagare och publik känner sig trygga. Therese har en förmåga att lyfta varje deltagare och få in mycket energi i samtalen. Hon samtalar med alla innan, har flera uppföljningar vilket skapar trygghet hos den oerfarne debattpaneldeltagaren, den lokala partnern som ska få frågor om sitt företag och den erfarne föreläsaren. Och självklart arrangören själv. Genom ett proffsigt förarbete så skapar Therese utrymme för likväl lugn som spontanitet vilket leder till att man får fram det bästa från alla på scen.

Therese är entreprenören, författaren och inspiratören som gjort närmare 1000 föreläsnings- och moderatorframträdanden sedan sitt första uppdrag för 15 år sedan. Hon har varit konferencier och modererat på allt från företagargalor, konferensdagar, paneldebatter i allt från det lilla rummet till fullsatta arenor.

• Leder debatter
• Gör intervjuer inom blandade ämnen
• Presenterar, modererar, showar och leder hel- och halvdagar
• Läser in sig på aktuella ämnen så att arrangörer och paneldeltagare känner sig trygga
• Ger alltid det lilla extra

Therese Albrechtson profilbild

Therese Albrechtson

Moderator, keynote speaker & inspiratör

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: