Siri Wikander omslagsbild artikel

Siri Wikander - Moderator

People Growth Expert | Expert inom Kultur, ledarskap & lärande | Föreläsare

Med sitt genuina intresse för människor och att skapa en kultur av ständigt lärande så har rollen som moderator ständigt återkommit till Siri Wikander. 

Hon är utvecklingsfokuserad, vill lyfta interna och externa goda exempel, skapa program där man får konkreta verktyg med sig efteråt. Hon är väl påläst och skapar interaktion genom dialog och frågor. Hon jobbar med att få ut det bästa av de interna talarna och skapa ett bra sammanhang där alla kommer till sin rätt.  

Siri Wikander har erfarenhet av att moderera live, i hybrid och rena digitala sändningar.  

Några av Siris uppdrag och anställningar:

På Axfood var Siri med och byggde upp den interna utbildningsenheten Axfoodakademin. Hon ledde projekt inom mångfald och inkludering för att öka kundnöjdheten och tog fram utbildningar för digital transformation. 

Siri har arbetat på Scandic som Director of People Growth, där uppdraget innefattade utbildningar, workshops och konferenser för att utveckla arbetssätt och öka samarbetet mellan olika avdelningar inom organisationen. 

Årligen medproducerar och moderar Siri Sysarbs marknadsdagar för att driva på arbetet med jämställda löner.

Hon stöttar regelbundet olika mediabolag, teknikföretag och kommuner med att producera och moderera sina medarbetar- ledar- och strategikonferenser.

I ett pågående uppdrag för en livsmedelsproducent arbetar Siri med workshops för att utveckla nya arbetssätt som stöttar företagets övergripande strategi. Siri modererar också Svensk Handels årliga Retail Educator Workshop. Syftet är att föra utbildningsväsendet och detaljhandelsbolagen närmare varandra. 

Utöver detta så sitter Siri Wikander i pedagogiska rådet på Berghs School of Communication. 

Siri Wikander profilbild

Siri Wikander

People Growth Expert | Expert inom Kultur, ledarskap & lärande | Föreläsare

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: