Sanna Martin bannerbild

Sanna Martin - Moderator

Artist och poddare

Möt mångfacetterade Sanna Martin, en skrivande sångerska, skådespelare och föreläsare.

Född och delvis uppvuxen i Bryssel, gjorde Sanna Martin professionell scendebut som nunna i Sound of Music 1995 på Göta Lejon och har sedan dess varit en del att de stora kultur- och nöjessammanhangen i Sverige.

Hon har hon setts i stora som små roller i en mängd föreställningar, bland annat i ”The Phantom of the Opera”, ”Ghost”, ”My Fair Lady”, musikalkomedin ”Förklädet”, som sångerska i Jonas Gardells shower och med egna föreställningen ”Hon som kom före”.

Sannas kunskap om röst, publikkontakt och tvåvägskommunikation är gedigen, och intresset för dialog och retorik är stort. I sin podd ”Din röst, om att höras, påverka och rösta” bjuder Sanna Martin in kända gäster, politiska profiler och sakkunniga experter. I podden delar de sina reflektioner kring retorik, politik, underhållning, bildning och egentligen allt som ryms inom begreppet röst. Sanna Martin hoppas vara en länk mellan förr och nu, intresse och expertis, lätthet och allvar.

Med sin långa erfarenhet från scenen kombinerar Sanna ett engagemang och en vilja att dra ut det bästa av andra i samtal. Med säker hand diskuterar hon frågor som rör oss och vår samtid. Sanna är en moderator med stor professionalism, trygghet och pondus på scen.

Sanna Martin profilbild

Sanna Martin

Artist och poddare

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: