moderator nära (1)

Sanna Balsvik - Moderator

Moderator, konferencier, programledare och föreläsare

Sanna Balsvik är moderator, konferencier, programledare och föreläsare. Hon har lång erfarenhet av att stå på scen och leda alla typer av möten och konferenser, både live och digitalt, och har en stor kameravana.

Sanna har en naturlig scennärvaro och kontakt med publiken som främjar interaktivitet och delaktighet och även skapar en öppen och trygg stämning på scen. Alltid väl förberedd, med en god timing och spontan humor, bemästrar Sanna både en större och mindre publik tillika det uppsluppna men även det mer allvarliga. Med sin kunskap och erfarenhet av ledarskap och möten och presentationer kan Sanna också hjälpa till med upplägg, manus och förberedelser.

Sanna Balsvik har över 20 års erfarenhet som chef och ledare på Sveriges Television inom kommunikation, försäljning och marknadsföring. Erfarenheten från SVT har gjort Sanna bekväm i att möta både näringsliv och offentlig förvaltning. Sanna har lång erfarenhet av att jobba med ledningsgrupper, chefsgrupper och företagsledningar som process- och workshopledare och facilitator.

 

Sanna Balsvik profilbild

Sanna Balsvik

Moderator, konferencier, programledare och föreläsare

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: