rickard-olsson-benner

Rickard Olsson - Moderator

Programledare & Moderator

Rickard Olsson är en av landets populäraste programledare. Du kanske känner igen honom från tv-program så som ”Vem vet mest”, ”Sommarkväll” och ”Wild Kids”? Rickard är lika underhållande som han är rutinerad, och hans fyndiga och frågvisa personlighet är en stor tillgång i hans roll som konferencier i festliga sammanhang eller som seriös moderator och debattledare.

Rickard leder Bingolotto i TV4 varje söndag sen augusti 2018. Tidigare har han även varit programledare för Söndagsöppet i SVT tillsammans med Lotta Engberg, gjort Nyhetsmorgon i TV4 och Melodifestivalen. Varje dag, fem dagar i veckan under hela tio år mellan 2008 – 2018, ledde även Rickard Olsson programmet ”Vem Vet Mest” på SVT. Hela 1500 program blev det – mycket imponerande!

Rickard Olsson har lett stora galor som Aftonbladets TV-pris 2006 och TV-priset Kristallen. Han var värd för invigningen av Solheim Cup 2007 från Torget i Halmstad, inför 390 miljoner TV-tittare världen över, via bland annat CNN International och Golf Channel.

Med värme, glimten i ögat och en imponerande allmänbildning fångar Rikard Olsson publikens uppmärksamhet. Han reflekterar, underhåller och ser alltid till att åhörarna har något riktigt intressant att ta del av. Med sin rika erfarenhet och bredd har Rikard skapat sig en verktygslåda för att professionellt sy i hop både kortare uppdrag och heldagsevenemang.

Rickard har anlitats som moderator för några av de största företagen i Sverige och Norden, och har jobbat med såväl landsting som kommun och EU-kommissionen.

Rickard Olsson

Programledare & Moderator

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: