Per Ankersjö bannerbild

Per Ankersjö - Moderator

Expert på politik, kommunikation och hållbar stadsutveckling

Med en bakgrund i den politiska hetluften och som rådgivare inom hållbar stadsutveckling, är Per Ankersjö flitigt anlitad som moderator för konferenser och seminarier inom klimat/miljö och samhällsbyggnad. Som politiker var han ansvarig för Stockholms miljö- och klimatpolitik och syntes ofta som debattör i bostads-, trafik- och stadsbyggnadsfrågor. Innan politiken var han verksam i mediebranschen, bland annat som programledare och programchef inom radio.

Numera driver Per Ankersjö en kommunikationsbyrå som är specialiserad på public affairs inom hållbar stadsutveckling – ett område som ligger honom mycket varmt om hjärtat.

Per Ankersjö brukar vara särskilt uppskattad genom ett gediget förberedelsearbete, där talarna kontaktas i god tid för att alla ska leverera på topp så att arrangörens vision förverkligas. Eftersom han har en bakgrund både inom politiken och näringslivet finns en djup förståelse för hur förväntningarna ser ut hos såväl talare som publik när det gäller frågor som rör hållbarhet, bygg/fastigheter, mobilitet, energi och andra samhällsplaneringsområden. Något som kommer till sin rätt i intervjuer eller paneldiskussioner med politiker, företagsledare och experter. Han har en tydlig ambition om att samtalen ska ge nya kunskaper och insikter, bortom de vanliga ytliga talepunkterna.

Bland moderatorserfarenheterna finns allt från stora konferenser med internationella talare som Building Sustainability till Almedalsseminarier, rundabordssamtal och workshops. Som tidigare programledare i radio kan Per Ankersjö utan problem hantera digitala format som direktsända events, hybridkonferenser och podcasts.

Per Ankersjö profilbild

Per Ankersjö

Expert på politik, kommunikation och hållbar stadsutveckling

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: