Paulina Modlitba bannerbild

Paulina Modlitba - Moderator

Moderator, investerare och konsult inom tech och innovation

Paulina Modlitba är en erfaren moderator med stor självsäkerhet på scen. Paulina modererar och programleder både på svenska och engelska. Hon är genuint intresserad av ämnen och människor och räds inte humor mitt i allvaret, vilket märks på scen.

Paulina har varit verksam inom hela det digitala ekosystemet – allt från affärsutveckling och framtidsbevakning på Bonnier R&D till digital produktutveckling och marknadsföring på startups som Stardoll och Toca Boca. Hon driver sedan 7 år tillbaka egen konsultverksamhet inom digital affärsutveckling och strategi och har bland annat haft Google, SVT, Sveriges Radio, Bonnier AB, IDG, Nobel Media, Vinnova, KTH och Tillväxtverket bland sina kunder. Paulina Modlitba har varit programredaktör för flertalet större konferenser såsom Webbdagarna, Women in Tech och Tidskriftsdagarna och formade Teklafestivalen tillsammans med Robyn och KTH.

Paulina har en master i Media, Arts and Sciences från MIT Media Lab i Cambridge USA där hon forskade kring robot-människa-interaktion, och en civilingenjörsexamen i Medieteknik från KTH där hon blev utsedd till Årets Alumn 2018. Hon sitter i kommittén för KTH Innovation Award, som initierats av Daniel Ek och Mathias Uhlén; samt i Gatherfestivalen och Women In Tech:s styrelser.

2021 gjorde Paulina sin första egna investering i EdTech-startupen Aline.

2015 blev Paulina Modlitba handplockad till Digitaliseringskommissionens expertråd där hon var expert i aktuella digitaliseringsfrågor.

Paulina Modlitba profilbild

Paulina Modlitba

Moderator, investerare och konsult inom tech och innovation

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: