Paulina Modlitba bannerbild

Paulina Modlitba - Moderator

Moderator och konsult inom digital kommunikation, marknadsföring och strategi

Paulina Modlitba är en erfaren moderator med stor självsäkerhet på scen. Paulina modererar och programleder både på svenska och engelska. Hon är genuint intresserad av ämnen och människor och räds inte humor mitt i allvaret, vilket märks på scen.

Paulina har varit verksam inom hela det digitala ekosystemet – allt från affärsutveckling och framtidsbevakning på Bonnier R&D till digital produktutveckling och marknadsföring på startups som Stardoll och Toca Boca. Hon driver sedan 7 år tillbaka egen konsultverksamhet inom digital affärsutveckling och strategi och har bland annat haft SVT, Sveriges Radio, Bonnier AB, IDG, Nobel Media, Vinnova, KTH och Tillväxtverket bland sina kunder. Paulina har varit programredaktör för flertalet större konferenser såsom Webbdagarna, Women in Tech och Tidskriftsdagarna och formade Teklafestivalen tillsammans med Robyn och KTH.

Paulina har en master i Media, Arts and Sciences från MIT Media Lab i Cambridge. USA där hon forskade kring robot-människa-interaktion, och en civilingenjörsexamen i Medieteknik från KTH där hon blev utsedd till Årets Alumn 2018. Hon sitter i kommittén för KTH Innovation Award, som initierats av Daniel Ek och Mathias Uhlén; samt i Women In Tech:s styrelse.

2015 blev Paulina Modlitba handplockad till Digitaliseringskommissionens expertråd där hon var expert i aktuella digitaliseringsfrågor.

Du kan även boka Paulina som föreläsare med fokus på digitalisering, AI och teknik.

Paulina Modlitba profilbild

Paulina Modlitba

Moderator och konsult inom digital kommunikation, marknadsföring och strategi

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: