Mårten Sjölin bannerbild

Mårten Sjölin - Moderator

Författare, talare, utbildare och specialist inom hållbar logistik och e-handel

Mänskligheten står inför en av de största omställningarna någonsin och och det behöver gå fort. De bolag som tidigt identifierar sitt bidrag till transformationen kommer att överleva och hitta nya lönsamma affärsmodeller. Tillsammans med Mårten Sjölin kan vi blicka in i framtidens hållbara mobilitet och e-handel samt identifiera de konkreta verktyg som behövs för att nå de nya hållbara affärsmöjligheterna.

Mårten Sjölin har jobbat mer än 20 år inom hållbar affärsutveckling, tio år som konsult och VD, tio år som miljö- och hållbarhetschef i svenskt och europeiskt näringsliv. Han har ett genuint engagemang för att bidra till omställningen och till en hållbar affär.

Mårten har en lång erfarenhet från hållbarhetsarbete inom energi, logistik, e-handel och konsultbranschen både nationellt som internationellt och har bl.a. varit ordförande för CLECAT Sustainable logistics Institute i Bryssel och de svenska transportföretagens miljökommitté.

Mårten Sjölin har i mer än 10 år haft högt uppsatta roller inom svenskt näringsliv som t.ex. hållbarhets- och miljöchef på bland annat Vattenfall och PostNord. Idag driver Mårten Sjölin TellUs21 och har bla. skrivit den prisbelönta boken ”Resan till hållbar e-handel” och modererat större forum inom bla. elvägar och hållbarhetsmärkning av transporter. Han är också kursansvarig för ett flertal kurser inom hållbar e-handel på IHM. Han arbetar också med elvägar och sitter som specialist i arbetet med att ta fram svanenmärkta e-handelstransporter.

Mårten Sjölin profilbild

Mårten Sjölin

Författare, talare, utbildare och specialist inom hållbar logistik och e-handel

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: