Marika Carlsson bannerbild

Marika Carlsson - Moderator

Standupkomiker, föreläsare & moderator

Marika Carlsson är en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker. En smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Vid två tillfällen har hon korats till ”Årets kvinnliga stå upp komiker” på Svenska Standupgalan.

Genom åren har Marika medverkat i ett flertal olika humorprogram, senast i ”Bäst i Test” SVT, men utöver detta har hon både programlett QX-Galan och senast Melodifestivalen 2019. Ni kan ha hört henne i radioprogrammet ”Marika i P4” där hon en längre tid hade en egen talkshow eller i hennes Sommarprat i P1.

Sommaren 2018 medverkade hon i en av Sveriges största och mest folkkära show: Diggiloo, och turnerade Sverige runt. Hösten samma år kom hon ut med sin självbiografi ”Såna som du ska inte va här”, som vann ”Årets bok” på QX-galan 2019.

Marika har två kritikerrosade soloshower bakom sig: senast ”Jag är Gud” som hade Sverigeturné 2016-2017 och innan dess ”En negers uppväxt” som hon turnerade med under åren 2010-2015. Den finns nu att streama på Netflix.

Våren 2020 var Marika tillsammans med Robin Paulson deltagare i frågesportprogrammet Alla mot Alla som sändes på Kanal5.

Förutom radio, TV och ståuppscenen är Marika Carlsson en mycket uppskattad föreläsare och konferencier. Hon har bl.a. lett DN-galan, Volvo Ocean Race och en mängd olika jubileum och temadagar.

Läs mer om Marikas aktuella föreläsningar här.

Marika Carlsson profilbild

Marika Carlsson

Standupkomiker, föreläsare & moderator

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: