Lisa Kirsebom bannerbild

Lisa Kirsebom - Moderator

Moderator

Lisa Kirsebom är en erfaren moderator som lett alltifrån rundabordssamtal till paneldebatter och stora konferenser. Hon har uppdragsgivare över hela landet och anlitas flitigt i sammanhang där hennes specialkunskaper behövs; Lisa är utbildad journalist, biolog och kommunikationsvetare.

Hennes kompetens inom medicin, bioteknik, högre utbildning och innovation gör henne efterfrågad hos myndigheter, regioner och life science-företag. Samtidigt gör hon gärna kickoffer, företagskonferenser och andra arrangemang med mer karaktär av fest och teambuilding.

Lisa Kirsebom har examen från Lunds universitet och arbetar sedan tjugo år som vetenskapsjournalist med Lund och Malmö som sin bas. Som moderator är hon suverän på att skapa god stämning i ett rum, samtidigt som hon är noga med att deltagarna ska få med sig något av substans från en diskussion eller ett panelsamtal. Lisa är van vid att arbeta med såväl professionella talare som ovana scenpersoner, och är noggrann med att alla ska känna sig trygga för att kunna leverera på högsta nivå. Även uppdragsgivarna kan känna sig lugna tack var Lisas förmåga att stötta i planeringsarbetet, och vid behov snabbt improvisera på plats för att få evenemanget att flyta smidigt. Hon har gott om idéer för att skapa dynamik, engagera publiken och roa och mjuka upp både talare och lyssnare.

Lisa Kirsebom har bott i USA och modererar gärna även på engelska.

Lisa Kirsebom profilbild

Lisa Kirsebom

Moderator

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: