Lasse Karlsson bannerbild

Lasse Karlsson - Moderator

Komiker & konferencier

I komikens tjänst sedan 1992.

Lasse Karlsson har setts i TV-program som Släng dig i Brunnen, Komikerklubben, Taxi 234, Snacka om Nyheter, The Båttom is nådd, Stockholm Live, Babben & Co, Comedy Fight Club m.m. Han har turnerat som ståuppkomiker runt i landet i många år, bl. a. i Rhapsody in Rock, Ultimate Comedy och Big Comedy, och var ”förkomiker” till Eddie Izzard på Cirkus i Stockholm.

Lasse gick till final i Comedy Fight Club på Tv3, som framröstad av publiken. På Malmö Comedy Festival fick han även ta emot priset som ”Komikernas egen Favorit”.

Ofta anlitas han även som konferencier under helkvällar eller galor. Hans koncept moderator på dagen och komiker till middagen blir alltid väldigt lyckat vid stora konferenser. Lasse presenterar talare och leder paneldiskussioner på dagen för att sedan knyta ihop säcken på kvällen på ett humoristiskt sätt. Lasse är även talarcoach, och med sin långa erfarenhet som moderator, TV-producent och programledare hjälper han deltagarna på scen att bli vän med kameran.

Under 2020 har han även vid ett flertal tillfällen varit programledare och moderator på digitala event livesända från TV-studio. Och det går faktiskt att köra stand up till och med på Teams, Skype och Zoom.

 

Lasse har även en uppskattad föreläsning.

”Det här är inte roligt – så vårdar du kreativiteten i en grupp”

Lasse Karlssons föreläsning ”Det här är inte roligt” handlar om hur viktigt det är att ha ett öppet sinne i den kreativa processen. Hur man undviker att döda varandras kreativitet och problemlösningsförmåga när man jobbar i grupp. Vikten av att lyssna noga på allas förslag och inte blint driva sina egna idéer. Exempel från Lasses yrkesliv som humorförfattare, regissör och producent. Lasse har t.ex. varit producent Tv4:s humorprogram Time Out. Eftersom han även jobbar som komiker blandas det matnyttiga upp med smart humor.

 

 

Lasse Karlsson profilbild

Lasse Karlsson

Komiker & konferencier

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: