62c6847e3ca3f (1)

Kristina Hagström Ilievska - Moderator

Förändringsledare

Kristina Hagström Ilievska är den naiva optimisten med rebelliska drag som aldrig tackar nej till chansen att utveckla och förbättra saker och ting. Hon är föreläsare och specialist inom företagskultur och förändringsprocesser. När Kristina modererar är hon alltid väl förbered vilket får effekten att hon är närvarande och kan hantera uppdraget på bästa sätt. Hon är en väldigt lyhörd och närvarande moderator som gärna lyfter sina medaktörer på en scen. Kristina är expert på att fånga publikens intresse och hålla den röda tråden levande under ett framträdande.

Den trygghet som Kristina Hagström Ilievska utstrålar på scen kommer ifrån en gedigen erfarenhet från både nationellt och internationellt arbete. Kristina har modererat på alla stora arenor i Stockholm, samt drivit flertalet podcaster och varit värd för ett flertal webinarier. Det är omöjligt att lämna en dag med Kristina utan ett stärkt engagemang och en lekfull känsla av att allt är möjligt!

Kristina är prisad förändringsledare och grundare av rättighetsorganisationen, From one to another. Under pandemi-våren 2020 startade även Kristina Hagström Ilievska, tillsammans med Frida Boisen, initiativet TerrificTuesdays. I egenskap som moderatorer fyller de två Sveriges största arenor med landets bästa talare, ledare och artister.

Kristina Hagström Ilievska

Förändringsledare

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: