Kristian Luuk bannerbild

Kristian Luuk - Moderator

Programledare & Föreläsare

Kristian Luuk är en av Sveriges mest älskade och skickligaste programledare och har röstats fram till Årets manliga TV-programledare inte mindre än sex gånger. Kristian var en av grundpelarna i det kulturförklarade busringningsprogrammet ”Hassan” och senare i det legendariska pratprogrammet ”Knesset”. Han har fått världsstjärnor som Madonna och Bruce Springsteen att vallfärda till Sveriges första riktiga talkshow ”Sen kväll med Luuk” och lett ”Melodifestivalen” två år i rad. Från 2009 har han skapat TV-historia genom att tillsammans med Fredrik Lindström leda ”På spåret” i SVT.

Kristian har även gjort scenframträdande bl.a. i form av den hyllade föreställningen ”Bröderna Luuk – får man göra slut med sitt syskon” tillsammans med sin bror Martin Luuk.

Våren 2018 hade ”Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg” premiär på Scalateatern. Kända gäster intervjuades på scen av Kristian och Instagram-fenomenet Daniel Hallberg var sidekick och husband. Det hyllade formatet fortsatte under hösten i Stockholm och på turné i landet. Hösten 2019 tog Kristian och Daniel klivet in i TV-rutan då de hade premiär för talkshowen ”Luuk & Hallberg” på SVT där duon intervjuar både svenska och internationella stjärnor och dagsaktuella personer. Under våren 2020 visades säsong två av talkshowen.

Kristian är en mycket proffsig konferenicer och moderator, han är expert på att locka fram det mest intressanta ur människor så att samtalet leds in på spännande och roliga vägar. Dessutom lyser hans komiska ådra igenom i allt han gör vilket garanterar ett underhållande evenemang.

Kristian Luuk är även föreläsare. I  inspirationsföreläsningen ”Hitta din grej” vill Kristian vill få publiken att tänka till och känna efter vad de egentligen tycker är roligt, för det är ofta det man är bra på och där man kan blomma ut – hitta sin grej, helt enkelt! En föreläsning med mycket igenkänning.

Foto: Kitty Lingmerth

Kristian Luuk profilbild

Kristian Luuk

Programledare & Föreläsare

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: