Julia Bendelin bannerbild

Julia Bendelin - Moderator

Moderator och konferencier

Julia Bendelin är en mycket erfaren moderator och konferencier. Hennes gotländska dialekt, humor, engagemang och energin i de event hon leder är hennes kännetecken.

Julia har de senaste 20 åren varit företagare, VD, arbetsgivare och reklambyråchef. Under alla år som yrkesverksam har hon anlitats som moderator och konferencier, särskilt under Almedalsveckan och olika företagar- och tillväxtdagar. 

Julia har en högskoleutbildning inom ekonomi och IT från Stockholms Universitet och KTH, kryddat med extra poäng i psykologi. Att vara påläst, förberedd och ha en god relation med sina uppdragsgivare är hygienfaktorer för Julia. 

Som företagare, arbetsgivare och VD har hon lätt att förstå och plocka upp olika vinklar och utmaningar man ställs för inom näringslivet. Hon har erfarenhet av kunder inom extremt olika branscher, så som livsmedel, handel, besöksnäring, lantbruk, B2B, fastighets- och byggbranschen, offentlig verksamhet från sina år i reklambranschen. Hon har digital vana som programledare i lokal-TV på Gotland. Hon har en naturlig förmåga att locka fram det bästa ur varje gäst; nervösa nybörjare eller mediatränade proffs.

Julia Bendelin profilbild

Julia Bendelin

Moderator och konferencier

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: