Jon Forssell bannerbild

Jon Forssell - Moderator

Professionell moderator och workshopledare

Jon Forssell är en varm, nyfiken och alltid väl påläst moderator. Med glimten i ögat och nära till såväl skratt som allvar skapar han en avslappnad och personlig atmosfär i rummet. Han har en omfattande erfarenhet med +900 genomförda scenintervjuer, inom ett brett fält av områden.

Jon Forssell har en förmåga att snabbt sammanfatta komplexa sammanhang och frågor. Han är kvicktänkt och levererar såväl underfundiga som vassa frågor i stunden.

Jon trivs bäst i de sammanhang där han får jobba tillsammans med er för att skapa ett bra möte. När du jobbar med Jon får du en hängiven och engagerad moderator som verkligen bidrar till att skapa bra möten. Han är också en resurs för hela eventet, med en lång erfarenhet av att leda workshops. Med stöd av interaktivitet kan han bidra till att förlänga effekterna av ert möte, samt skapa ökade värden under eventet.

Jon har en bred bakgrund och är beteendevetare i grunden. Han har modererat samtal och event om alltifrån digitalisering inom gruvindustri (på engelska), entreprenörskap, samhällsbyggnad, kompetensförsörjning, besöksnäring och HR/Ledarskap.

Jon Forssell profilbild

Jon Forssell

Professionell moderator och workshopledare

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: