Johnny Sundin bannerbilden

Johnny Sundin - Moderator

Moderator

Johnny Sundin blev nominerad som ”Årets Talare Moderator” 2019 och har den unika kombinationen att både vara en synnerligen vass föreläsare – och – en minst lika inspirerande moderator som skickligt kan omfamna och sammanfatta viktiga budskap på en stor konferens.

Som föreläsare pratar han om de trender och nya företeelser som skapar närodlade livsmönster i en värld av nya globala vanor. Skarpa analyser och smart visuell retorik tar åhörarna med på en tankeväckande resa in i en positiv framtid inom miljö, hitech, beteendevetenskap, hjärnforskning, entreprenörskap och astronomiska nanoperspektiv. Johnny föreläser också engagerat om mod, nyfikenhet och förändring. Och om hur det kreativa tänkandet är nyckeln till att möta framtidens utmaningar och gör oss alla till medskapare av en bättre och mer hållbar värld. Rappt, interaktivt och med en underhållande storytelling som inte lämnar någon mungipa oberörd.

I rollen som moderator leder Johnny Sundin alla organisationens hjärnor genom befintliga tankekartor, nya mindset och framtidsvisioner med stor pedagogisk tydlighet. Med energi och värme skapar Johnny bra dialoger med de olika nyckelpersonerna på scenen. Han gör gedigna förberedelser och research för att alltid tvinna den röda tråden så stark och tydlig som möjligt.

Johnny Sundin profilbilden

Johnny Sundin

Moderator

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: