John Houdi bannerbild

John Houdi - Moderator

Artist

John Houdi är en av de mest rutinerade och eftertraktade magiska entertainers vi har i dag. Han har bland annat synts på Allsång på Skansen, Bingolotto, Go’Kväll, Nyhetsmorgon, Solsidan och Torpederna. Hans fräscha och originella mix av humor, buktaleri och trolleri – det han kallar MagiComedy™ – har gjort honom till en populär och återkommande artist på event, shower och TV i Sverige och runt om i världen.

John Houdi på scen är en upplevelse. Känd för sin förmåga att locka den mest kräsna publik till skratt.  Johns mest populära och prisvinnande show som innehåller stor underhållning, magiska effekter, buktaleri, publikmedverkan och mycket humor (aldrig “under bältet” och publikassistenter förnedras aldrig). Allt designat för att passa det aktuella arrangemanget vare sig det handlar om dag- eller kväll, på en konferens, kundmöte eller före, under eller efter en middag, en publik på 20 eller 1200 personer eller fler.

Möjligheterna och flexibiliteten är obegränsade. John Houdi underhåller på scen, gör interaktiva shower via livestream och är en underbar konferencier eller moderator.

Självklart kan John Houdi göra showen på engelska.
John Houdi – MagiComedy™ – ”Ett showkoncept som många försöker kopiera. Men det finns bara ETT ORIGINAL.”

 

 

John Houdi profilbild

John Houdi

Artist

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: