Johanna Samuelson bannerbild

Johanna Samuelson - Moderator

Programledare, Innehållsskapare, Komiker

Med kvicktänkthet, humor och värme programleder Johanna Samuelson kick-offer, galor, fester eller något annat som står på agendan. Johanna är utbildad projektledare inom möten och events vilket gör att hon ser helheten för eventet, något som hon tar med sig och återspeglar på scenen och hon tar uppdrag för både digitala och fysiska event. Hennes ledord är energi och värdskap och hon är väldigt omtyckt för sitt varma och omhändertagande sätt av alla medverkande.

Johannas kreativitet och humor hjälper henne att navigera genom dom mest oväntade situationerna, en färdighet hon har från teater- och stand up-scenerna. Hon får ofta beröm för hennes trygga och engagerade sätt att programleda.

Vid önskemål och behov kan hon finnas med före, under och efter ert event för att skapa den bästa inramningen. Johanna Samuelson hjälper er gärna med idéer till innehåll, manusskrivande, förinspelade inslag, sketcher, hälsningar eller andra delar till eventet. Tack vare sitt stora engagemang inför varje event och sin personliga approach, skapar Johanna starka relationer med återkommande kunder.

Johanna Samuelson har bott och arbetat i Australien och åtar sig gärna uppdrag på både engelska och svenska.

Röster om Johanna:

”Johanna Samuelson var en nyckelspelare i vårt event och en bidragande faktor till att det blev så lyckat och omtyckt. Med varm och tydlig hand guidade hon oss från start till mål. Johanna var till stor hjälp i alla förberedelser med allt från manus till tips och trix framför kameran, vilket jag uppskattade mycket. Jag kan med varm hand rekommendera Johanna till andra framtida företagsevent och arrangemang.”

– Katrin Buhre, Head of Sales Operations, Cygate AB

”Johanna Samuelson mötte oss med ett stort leende och var oerhört trygg, proffsig och varm under hela sändningen!”

– Måns Zelmerlöw, Artist och programledare

Johanna Samuelson profilbild

Johanna Samuelson

Programledare, Innehållsskapare, Komiker

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: