Johan Wester bannerbild

Johan Wester - Moderator

Komiker, programledare, entreprenör och samhällsinnovatör

Johan Wester blev Kajan med hela svenska folket efter humorserien HippHipp! som producerades av det egna produktionsbolaget Anagram och drog miljonpublik på Sveriges Television. Sen dess har han dykt upp i en rad olika sammanhang på TV-skärmen, bland annat som programledare för ”Intresseklubben” och nu senast ”Vem vet mest”.

Han är dessutom en flitigt anlitad moderator och underhållare för diverse prestigefyllda möten och event runt om i Sverige.

Utöver sin kreativa förmåga både på och utanför scen är Johan Wester känd som passionerad samhällsentreprenör och driver sedan förra året det egna bolaget Skånemotor, en idéverkstad som redan hunnit sjösätta en rad uppskattade samhällsorienterade initiativ. Detta ledde till att han fick utmärkelsen ”Årets bästa Skåning” av Magasinet Skåne hösten 2018.

Med humor, värme och hjärna har Johan en förmåga att skapa en alldeles unik stämning omkring sig, oavsett vilket sammanhang han kastas in i.

Hans genuina nyfikenhet och intresse för det allmänna har inte bara gjort honom till vinnare i ”På Spåret” två år i rad utan även till en exceptionell moderator. Med hans personliga, snabbtänkta och improviserande stil lyckas han alltid skapa en stämning på scen som gör eventet mer nyanserat och färgglatt – även när det gäller de lite tyngre ämnena. Med ett stort leende på läpparna lirkar han sig ofta in under skinnet på sina intervjuoffer utan att de märker det, väl där vågar han ställa de viktiga frågorna samtidigt som han får dem att känna sig så trygga att de öppnar upp till det som publiken egentligen kommit dit för. Det är ofta att Johan med sin blotta energi kan lyfta ett arrangemang till helt nya höjder.

Johan Wester profilbild

Johan Wester

Komiker, programledare, entreprenör och samhällsinnovatör

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: