Jessica moderator - banner

Jessica Bergsjö - Moderator

Entreprenör

När Jessica Bergsjö modererar ramar hon in mötet mellan talare och publik utifrån uppdraget tema och syfte. Hon skapar en förtrolig och trygg stämning på scen, så att talarna och deltagarna kan leverera sitt absolut bästa, och så att publiken håller sitt fokus när ljuset riktas mot evenemangets huvudpersoner.

Jessica Bergsjös arbetssätt präglas av att värna hållbarhet i ett events alla delar. Hon använder sin kreativitet för att fylla mellanrummen mellan programpunkterna med mening, reflektion och humor. Hennes mål är att publiken och deltagarna på scen efteråt ska känna sig inspirerade och berörda. En stor del av Jessicas yrkesstolthet handlar om att vara väl förberedd, hålla tiderna och fånga både detaljerna och helheten.

Med erfarenhet av arbete från Sveriges Radio så är Jessica Bergsjö mycket van att stå framför kamerorna och delta under digitala produktioner.

Jessica har programlett näringslivsdagar, politiska debatter och galor. Hon trivs lika bra på blåsiga utomhusscener i parken, på tillfälliga scener på industrigolvet, i proffsiga studios eller i de fina salarna på slottet.

Med Jessica Bergsjö som moderator får ni ett fullblodsproffs med stort hjärta och en god förmåga att lyssna in kunden och publiken.

Jessica Bergsjö

Entreprenör

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: