Isak Jansson bannerbild

Isak Jansson - Moderator

Komiker

Isak Jansson blev nyligen utsedd till ”Årets manliga komiker” på standupgalan och är en av våra mest finurliga komiker. Med sitt imponerande CV, sin vassa analytiska humor och sin förmåga att anpassa sig till sin publik passar han i alla möjliga format.

Isak kan bland annat bokas som standupkomiker, konferencier, moderator och programledare.

Isak Jansson har sedan många år tillbaka varit ett välkänt namn i komiker-Sverige. När han inte själv har stått på scen och levererat prisvinnande standupmaterial så har han figurerat i flera andra humorsammanhang. Bland annat har han varit redaktör för Inte OK på TV3, manusförfattare på Robins och redaktör för Radiostyrd.

Som komiker har Isak inte bara uppträtt live, utan du kan även ha sett honom i TV-format så som Släng dig i Brunnen på SVT eller Comedy Confessions på Comedy Central.

Genom åren har Isak producerat flera shower som han turnerat med genom landet. ”Filosofi för sinnesslöa” (2011), ”Allt är Floristernas Fel” (2013), ”Isak Jansson löser alla världens problem (på 60 minuter)” (2016), ”Quick – en humorshow” (2018).

Isak driver också den mycket populära podcasten Rollspelsklubben. Podcasten är en av de mest lyssnade i Sverige just nu och blev nyligen nominerad till Årets media på Svenska standup-gala. Tidigare drev han podcasten Dumma idéer.

Ljudformat är något Isak Jansson är van vid. Förutom sina egna podcasts så har Isak bland annat suttit med i Tankesmedjan 2017-2018 men också skådespelat och skrivit manus för Radio Dalälven på SR och Nyheterna 2033 (inslag för Carpe F**ing Diem) i P3.

Isak har uppenbarligen många strängar på sin lyra men det som utmärker honom mest är Isaks unika förmåga att anpassa sin humor efter sin publik.

Isak Jansson

Komiker

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: