helena godotter - banner

Helena Godotter Karlberg - Moderator

Moderator, föreläsare, workshopledare

Helena Godotter Karlberg är en skarp, spontan och skicklig moderator med en förmåga att lyssna och verkligen fånga upp och driva samtalet framåt på ett professionellt sätt. Hon är alltid väl påläst, närvarande och energisk. Med sin nyfikenhet lyckas hon skapa en härlig och varm stämning tillsammans med gästerna. Helena har alltid människan i fokus och passar såväl för journalistiska uppdrag med makthavare och personer på ledande positioner, som i mer lättsamma sammanhang.

Helena Godotter Karlberg har en bakgrund som journalist inom press, radio och TV. Bland annat har hon arbetat som producent och programledare för p3 Pop och Musikjournalen. Hon har varit nyhetsjournalist och nyhetspresentatör på P4 Lokalt i Malmö, Göteborg, Umeå och Östersund, P4 Riks, SVT och TV4. Nyligen var hon inslagsproducent för den omtalade dokumentären på SVT ”Håll Sverige vid liv”.

Helena är van att både producera och moderera event. Hon kan ta hand om allt från teknik, talare och musik till scenografi, kommunikation och produktion.

Här är några ord från Helena Godotter Karlbergs tidigare uppdrag:

Helena var en mycket engagerad och professionell moderator till vår årskonferens! Hon var väl förberedd inför varje talare och fick alla att känna sig välkomna och avslappnade. Helena har stor energi i sitt genomförande, och når verkligen ut. Responsen vi har fått från konferensen har varit mycket positiv och Helena var en stor anledning till att allt gick så bra! – Sofia Beckman och Mona Wärdell, SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign. Årskonferens för forsknings- och innovationsprogrammet Design för energieffektiv vardag

Helena Godotter Karlberg är en knivskarp såväl som entusiastisk och professionell moderator som briljerar i alla sammanhang. Helena ger en den trygghet som både vi som arrangörer såväl som övriga programmedverkande behöver – Jonas Olsson, SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign.

Helena Godotter Karlberg

Moderator, föreläsare, workshopledare

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: