Gunnar Oesterreich bannerbild

Gunnar Oesterreich - Moderator

Moderator, facilitator och podcastprofil

Gunnar Oesterreich driver sedan 2018 intervjupodcasten ”Spännande möten”. Många uppskattar Gunnars personliga sätt att lyfta fram gästens historia. Genom att vara insatt och påläst så skapar Gunnar en atmosfär som fått många gäster att öppna sig och dela med sig av tankar och upplevelser bortom standardsvaren.

Det har resulterat i nästan 100 spännande och personliga samtal med vitt skilda gäster där en livshistoria likväl som ett specifikt ämne kan stå i centrum.

Gunnar har under hela sin yrkeskarriär med ett litet undantag jobbat med kommunikation och marknadsföring, bland annat i egen reklambyrå i 17 år. Han har också lång erfarenhet från idrotten, både som utövare och coach. Två år i Schweiz där han var förbundskapten för herrlandslaget i volleyboll blev avslutningen på den karriären!

Yrkeskarriären tillsammans med ”Spännande möten” har gett Gunnar Oesterreich bred erfarenhet och stor förmåga att snabbt sätta sig in i komplexa ämnen. Detta gör honom till en uppskattad moderator och faciltator på olika event, men även en ofta anlitad programledare i en rad företagspoddar.

Om någon utomstående skulle sammanfatta Gunnars leverans på scenen med ett ord så skulle det bli: Energi! Det tillsammans med att han alltid är väl insatt i ämnet och deltagarnas bakgrund gör honom till en uppskattad moderator som vågar improvisera när det behövs.

Gunnar Oesterreich kan bokas som moderator, intervjuare, digital facilitator och samtalsledare på alla typer av event.

Gunnar Oesterreich profilbild

Gunnar Oesterreich

Moderator, facilitator och podcastprofil

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: