Frida-Boisen-2.jpg

Frida Boisen - Moderator

Moderator, Journalist, Programledare, Digital expert & Årets företagare

Frida Boisen är en av Sveriges mest bokade och uppskattade moderatorer som har en unik förmåga att lyfta varje event. Frida är det perfekta valet för såväl den riktigt påkostade konferensen, den internationella galan såväl som för frågestunden, ”Skavlan-talkshowen”, eller för att moderera debatter, lanseringen eller djupintervjun på scen.

I utvärderingar hyllas ofta återkommande vilken härlig energi Frida tillför med sin positiva, nyfikna och underhållande touch, i kombination med att vara extremt påläst, och kunna dra intressanta paralleller och alltid hitta nya perspektiv på aktuella frågor.

Frida har jobbat i mer än 20 år som journalist, TV-programledare, chefredaktör för några av Sveriges största nyhetstidningar och tidskrifter – och är den perfekta kombinationen av den skickliga intervjuaren, samtalsledaren och underhållaren på scen. Förutom sin journalistiska bakgrund har hon en långtgående erfarenhet från näringslivets toppskikt som digital chef och vice VD på Bonnier Magazines, rådgivare till ledande företagsledningar samt från diverse styrelseuppdrag. Så sent som i höstas utsågs hon till Årets kvinnliga entreprenör och Årets digitala influencer.

Bäst med Frida Boisen är att hon alltid ser till att lyfta talare och experter på scen, och ser till att locka fram det absolut bästa ur dem, och det lilla extra de aldrig sagt förut. Plus att hon förstås är en mästare på improvisation. Om ett högtalarsystem kraschar, om en talare fastnar på ett tåg – inga problem. Frida har med sina hundratals moderatorstimmar i bagaget en vana av att enkelt och med ett stort leende lösa precis allt. Och vända varje potentiell oro till succé. Hennes hemmaarena är ämnen som cirkulerar kring digital utveckling, kommunikation, organisation, marknadsföring, sociala medier, ledarskap, tech, framtid, kundupplevelse, medier, hälsa, jämställdhet, hållbarhet, inkludering. Men också egentligen allt som tillhör allmänbildning; allt ifrån bilbransch till näthandel och modebranschen.

Frida Boisen har såväl studerat som arbetat utomlands och är helt flytande på engelska. Hon har modererat såväl the Global INMA Awards i Washington DC, har i flera år återkommit som moderator för event som SEB Greenhouse Scale up summit, Årets VD och Oracle Modern Customer Experience.
Med Frida blir ditt event en succé. Inte minst för att hon såklart generöst vid behov bjuder på de lilla detaljerna som lyfter helhetsupplevelsen. Dessutom kan hon förstås också om så önskas hjälpa till med att nå ut i marknadsföringen, med sina mer än 70 000 följare, där många är C-level executives i Sverige.

Frida Boisen + Moderator

Frida Boisen

Moderator, Journalist, Programledare, Digital expert & Årets företagare

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: