Folke Rydén bannerbild

Folke Rydén - Moderator

Journalist & Dokumentärfilmare

Folke Rydén är en välkänd TV-journalist och filmare. Han är alltid lika insatt och påläst, vare sig det handlar om ett uppdrag som moderator eller talare.

Rollen som moderator behärskar Folke till fullo. Han är alltid väl insatt i sina uppdrag, oavsett ämnesområde, och har en oöverträffad förmåga att anpassa sina framföranden för att stämma in på målgrupp och syfte. Folke har genom åren intervjuat tusentals personer och kan konsten att locka fram det som är mest intressant. Han har även förmågan att hålla ihop engagerade deltagare och hålla dem fokuserade på konferensens eller mötets mål.

Som vinnare av Stora Journalistpriset och en rad internationella utmärkelser för sina dokumentärfilmer betraktas han i branschen som en av få svenskar som håller internationell klass som reporter och filmare. Under årens lopp har Folke på sitt karaktäristiska sätt och med sin välbekanta röst rapporterat om nyheter och händelser av de mest skilda slag. Folke har varit sommarpratare i Sveriges Radio och är dessutom före detta femfaldig mästare i fallskärmshoppning.

Folke Rydén profilbild

Folke Rydén

Journalist & Dokumentärfilmare

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: