Elisif Elvinsdotter bannerbild

Elisif Elvinsdotter - Moderator

Moderator, journalist & författare

Elisif Elvinsdotter är en prisbelönt moderator med hög kvalitet. Hon är noggrann, påläst och engagerad.

”Jag älskar kunskap och jag vill ha roligt på scen. När jag lär känna både gästerna och ämnet i förväg blir det lättare att få till det där lilla extra.”

Efter över 20 år som TV och radioprogramledare för program som Uppdrag Granskning, SVT Morgon, TV4:s morgonsoffa och UR Vetenskap har Elisif Elvinsdotter en rik erfarenhet av oväntade situationer, inkännande eller ansvarsutkrävande intervjuer, av att lyssna noga på vad gästerna faktiskt säger och följa upp intressanta påståenden. Hon är trygg framför kameran, och har stor erfarenhet av livesända konferenser och event.

Hon har varit moderator sedan 2009, får ständigt höga betyg i utvärderingarna och arbetar alltid nära sina kunder för att skapa en bra dynamik på scen.

Många konferensdeltagare nämner henne särskilt i utvärderingarna:

”Splendid as always!”
”Impressively knowledgeable.”
”Hon är grym, stabil leverans, känns som en trygghet under dagarna.”

Elisif Elvinsdotter har varit moderator för GRC-dagarna, en konferens för internrevisorer, compliance och risk officers, sedan 2012. Många andra kunder återkommer också år efter år. Hon talar bra engelska, har lett sessioner åt OECD på International transport forum och varit moderator för IIA:s stora Europakonferens ECIIA.

Hon är utbildad jordbrukare vilket ger henne ett litet annat perspektiv och närhet till ovanliga branscher som Teknikföretagen och Maskinentreprenörerna vars konferenser hon lett i ett flertal år. 2011 fick hon Stora Talarprisets hederspris som bästa moderator.

Hon kan ta alla typer av uppdrag, men har lite extra kunskap om infrastruktur och stadsplanering, teknikindustri samt risker och internrevision.

Elisif Elvinsdotter profilbild

Elisif Elvinsdotter

Moderator, journalist & författare

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: