Catarina Rolfsdotter bannerbild

Catarina Rolfsdotter-Jansson

Moderator, programledare, föreläsare och författare

Catarina Rolfsdotter-Jansson är programledare, moderator, föreläsare, författare och yogainstruktör. Med 25 års erfarenhet och ett aldrig sinande engagemang inom miljö och klimat är Catarina en flitigt anlitad moderator och programledare i Sverige och även internationellt, främst på events som har hållbarhet i fokus.

Hon modererar och programleder för offentlig sektor, näringsliv och civilsamhälle. Som talesperson för ”Föräldravrålet (Våra Barns Klimat)” och medgrundare till den internationella organisationen ”Our Kids´Climate”, är hon en frontperson för en hållbar framtid. Hon är även ny ordförande för den oberoende tankesmedjan Global Utmaning som fokuserar på hållbar utveckling. Catarina har intervjuat Nobelpristagare, partiledare, statsministrar, företagsledare, prinsessor, forskare, barn och kändisar under sina år på scen.

Som fd programledare för SVT och numera som programledare för ”We Don’t Have Time’s” globala klimatsändningar (med cirka 8 miljoner tittare), och online med programmet ”Climate Action News One-on-One” som ses i 55 länder, är hon mycket kameravan. Hon coachar gärna andra deltagare inför ett event i hur de bäst agerar inför kameran. Catarina modererar och faciliterar gärna möten och workshops online, och hon har en egen studio i Malmö med green screen.

Som moderator har Catarina en stark närvaro och pondus, hon är omtalad för sina omfattande förberedelser inför moderationer och sin djupa kunskap inom hållbarhet. Catarina modererar både på svenska och på engelska.

Catarina har skrivit 12 böcker om hållbarhet och arbetat som konsult för bl a WWF och Plan International. 2019 fick hon Hederspris i Region Skåne för sitt 25 år långa engagemang för vår miljö, hon nominerades 2019 till Årets Moderator och är Honorary Advisor till FN-affilierade NGO Committee on Sustainable Development – New York.

Catarina Rolfsdotter profilbild

Catarina Rolfsdotter-Jansson

Moderator, programledare, föreläsare och författare

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen:

Expertpanel | Företagsevenemang | Offentliga sammanhang | Seminarium