Catarina Breitfeld bannerbild

Catarina Breitfeld - Moderator

Moderator, föreläsare, kommunikationsexpert

Catarina Breitfeld är en mycket uppskattad programledare och moderator och brukar få vitsord som engagerad, påläst och lyhörd.

Catarinas erfarenheter gör henne som klippt och skuren för programledaruppdrag. Under många år har hon arbetat som programpresentatör på SVT och journalist. Det gör att hon är van vid att göra engagerande intervjuer, noggrann research och snabbt sätta sig in i olika ämnen och hitta den röda tråden. Hennes erfarenhet av direktsändningar bidrar till närvaro och förmågan att kunna improvisera och lämna manus för att följa upp något som händer i stunden. Catarinas bakgrund som skådespelerska gör att hon är självklar på scenen och kan få de hon samtalar med att känna sig trygga och avspända.

Catarina Breitfeld har arbetat som moderator för events och företag som, ”Vedum Kök&Bad100 år”, Arkitektbyrån ÅWL, Business Arena samt vid flertalet tillfällen för Företagsuniversitetet och 4good. Hon är van vid allt från tvådagars-konferenser med ett 60-tal deltagare till kvällar med närmare 500 personer i publiken.

På scenen har Catarina Breitfeld gjort intervjuer med bland andra den tidigare civil- och bostadsministern Stefan Attefall, Anna Johansson, tidigare infrastrukturminister, Magdalena Ribbing, Magdalena Forsberg och Caroline af Ugglas.

Catarina Breitfeld kan anlitas som både moderator och föreläsare vid större konferenser och event. Hon kan också coacha andra föreläsare och hjälpa till med innehållstänk och upplägg.

Catarina Breitfeld profilbild

Catarina Breitfeld

Moderator, föreläsare, kommunikationsexpert

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: