Carin da Silva bannerbild

Carin da Silva - Moderator

Dansare, programledare & moderator

Carin da Silva tar sig an nya utmaningar med ett stort leende och mycket positiv energi. Det bästa hon vet är att utmana sig själv, och att få underhålla.

Redan som 7-åring visste Carin att hon ville stå på scen när hon blev stor. Och så blev det! Carin började med 10-dans som 8-åring och tog flera SM-guld och var med och representerade Sverige i EM och VM flera gånger.

När det var dags att börja gymnasiet valde hon musikalgymnasium och sen även musikalutbildningen på Balettakademien i Göteborg. Vi var många som lärde känna henne när hon var med som en av de professionella dansarna i TV4:s succéprogram Let’s dance 2006-2008. Vi har sett henne som Hallåa på TV4, programledare för Förkväll, AdamLive och Kändishoppet på TV3.

Hon står ofta och gärna som konferencier på allt ifrån stora arenor till mindre företagsuppdrag. Med en kombination av sång, dans, teater och förmågan att fånga en publik är Carin väldigt formbar och passar därför för det mesta.

Just nu är hon aktuell med hennes och Vivi Wallins populära podcast ”Mammasanningar” samt som fast paneldeltagare i succén ”Bäst i test” på SVT.

Foto: Robert Eldrim

Carin da Silva profilbild

Carin da Silva

Dansare, programledare & moderator

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: