Digital föreläsning Anna Starrin bannerbild

Anna ”Robot Anna” Starrin - Moderator

Trendanalytiker och antropolog

Anna Starrin beskriver sig själv som moderator på följande sätt:

”Jag tänker på ett skämt som nästan alla som har varit i New York har hört.

Ett gäng turister stoppar den kända kompositören Arthur Rubinstein på gatan. De frågar honom om hur man kommer till Carnegie Hall. Han lär ha svarat utan att ens titta upp – Practice man! Practice!

Det är samma sak som när man är moderator, man måste öva, öva och öva, eller kanske ännu mer förbereda sig: -Prepare man! Prepare!” 

Anna är påläst, vill prata ihop sig med alla som hon ska möta på scenen innan. Ju mer som är förberett desto mer spännande diskussioner, mer spontanitet på scenen och bättre möjlighet att hantera eventuella överraskningar (för överraskningar sker alltid vid live event).

Hon skapar en avslappnad och skön stämning inför och under scenframträdanden, hon har hanterat så många scen-ovana personer under sina år på scenen som lärt henne hur man skapar en atmosfär som får såväl interna som externa talare att känna sig trygga och glänsa. Hon blir publikens förlängda arm, har en förmåga att få åhörarna att känna sig inkluderade och delaktiga. Anna är utbildad på Utrikesdepartementet har en vaken, framåtlutad och varm stil som skapar bra dialog.

Anna Starrin, även kallad “Robot-Anna” är antropolog och trendanalytiker och har inom ramen för sina antropologiska studier fått djup kunskap om digital transformation, beteendeförändringar hos konsumenter och hållbar samhällsutveckling. Hon har stor vana av att moderera digitala event. Som moderator har hon erfarenhet från många olika branscher. Allt från Guide Michelin till IBM. Företag från fastighetsbranschen, telekomföretag, banker, samhällsbyggare, IT, till företag och organisationer inom hälso- och sjukvården.

Anna Starrin profilbild

Anna ”Robot Anna” Starrin

Trendanalytiker och antropolog

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: