Anna Olin Kardell bannerbild

Anna Olin Kardell - Moderator

Moderator, programledare & samtalsledare

Anna Olin Kardell  är en av de mest meriterade och erfarna moderatorerna som branschen har att erbjuda, med mer än 25 år på scen, framför och bakom kamerorna.

Anna Olin Kardell tillför stor kunskap och trygghet till sina kunder oavsett om det är det mindre ledningsmötet, det stora kundeventet, galakvällen, Almedalsdebatten eller dina digitala sändningar. Hon kan dra från en tung erfarenhet från TV både som programledare och producent och 1000-tals timmar på livescenen vilket gör att hon hanterar alla format som ni som kund önskar.

Anna får ofta kommentarer som att hennes förmåga att med varm hand guida och göra deltagarna trygga möjliggjorde den succé som evenemanget blev. Hennes djupa förståelse och mångåriga erfarenhet av komplexa frågor gör att ni garanterat får ut det mesta av de ämnen ni presenterar.

Ämnena spänner över allt från tech, digitalisering och entreprenörskap till stadsutveckling, skola och sjukvård. Hon anlitas av regering, departement och ambassader likväl som ledande svenska och internationella bolag. Man har bland annat kunnat se henne leda heta politiska utfrågningar i Almedalen. Hon har arbetat med Prins Daniels Fellowship, Tedx Stockholm, Women in Tech, Näringslivets Mäktigaste kvinna samt en lång rad andra prestigefyllda uppdrag.

Kort sagt, Anna Olin Kardell har det engagemang och den erfarenhet som krävs för att stödja er som kund att få fram kärnan i era budskap och leverera på ert event.

Anna Kardell profilbild

Anna Olin Kardell

Moderator, programledare & samtalsledare

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: