Anna-Lena Björklund bannerbild

Anna-Lena Björklund - Moderator

Moderator, Entertertainer, Sångerska, Underhållningsproducent

Från ett liv i paljetter på Sveriges många scener till kamouflerad ökenuniform i hetaste Afrika. Vår mångfacetterade moderator Anna-Lena Björklund kommer senast från rollen som press- och informationschef för Försvarsmaktens FN-insats i Mali. Innan dess har hon som sångerska turnerat landet runt med Sveriges artistelit.

Som moderator är Anna-Lena alltid väl påläst, närvarande och energisk. Med sin nyfikenhet lyckas hon skapa en varm och härlig stämning tillsammans med gästerna. Hennes tydlighet ger en trygg och kvalitetssäkrad dag eller kväll då hon både värnar om sitt eget medverkande och sprider inspiration och energi till övriga.

Anna-Lenas känsla för ordning, organisation och struktur har passat väl i hennes arbete för Försvarsmakten som press och informationschef, som kommunikatör och som fältartist där uppdraget innebär resor till krigsdrabbade områden såsom Kosovo, Afghanistan och Mali.

Som sångerska och underhållningsproducent har Anna-Lena Björklund specialiserat sig på skräddarsydda företagsevent. Med hennes samlade erfarenhet har hon en unik kunskap om hur man skapar helhet i ett event.

Under sina 20 år i branschen har hon synts på både små och stora scener. Från en start på Wallmans salonger, på konserthusturné med Thomas Di Levas hyllning till David Bowie, som sångerska till ÖB i hans miljonlyssnade sommarprat, med Alcazar där hon både vikarierat och backat upp som körsångerska till melodifestivalen med Rolandz.

Anna-Lena älskar att tillsammans med kunden hitta den bästa vägen framåt, mot framtiden.

På både de stora och små scenerna värnar hon om närhet, kvalitet och intimitet såsom som det storslagna, extroverta och imponerande.

Anna-Lena Björklund

Moderator, Entertertainer, Sångerska, Underhållningsproducent

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: