Anna Dyhre bannerbild

Anna Dyhre - Moderator

Programledare

Anna Dyhre är en erfaren moderator och samtalsledare både IRL och digitalt.

Hon har en gedigen akademisk bakgrund och kan moderera inom de flesta områden givet henne förmåga att läsa på ämnet och få fram kärnan i samtalet. Anna har under flera år modererat allt ifrån politiska samtal i Almedalen till interna kick-offer och galamiddagar. Hon har glimten i ögat och får deltagarna att känna sig bekväma både inom sitt expertområde men, skapar samtidigt en stämning så de känner att de kan bjuda på sig själva och få till en naturligare dialog.

Anna är ofta anlitad moderator för event där fokus är runt kompetensförsörjning och hur företag ska arbeta för att bli mer attraktiva som arbetsgivare både internt och externt.

Anna Dyhre har skrivit tre böcker om Employer Branding, varav den senaste blev utnämnd till Årets Marknadsföringsbok och hon har en diger expertkunskap kring HR-frågor om företags kultur, att nå uppsatta mål och få en gemensam målbild som attraherar även yngre generationer. Anna har bott i London och studerat retorik i USA så hon kan även moderera på engelska. Anna är från Göteborg och blandar allvar med en stor portion humor där det behövs för ge det lilla extra till samtalet och få budskapet från kunden att nå fram.

Anna Dyhre profilbild

Anna Dyhre

Programledare

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: