Anna Bellman bannerbild

Anna Bellman - Moderator

Moderator. Föreläsare. Kommunikationsexpert.

Anna Bellman är en inspirerande och erfaren moderator, föreläsare och kommunikationsexpert. Lika skicklig i det personliga mötet som att moderera företagskonferenser för hundratals anställda, till att leda en laddad partiledardebatt.

Med en naturlig nyfikenhet, en unik förmåga att få människor att växa och budskap att nå fram får Anna ofta uppdrag som ledartränare, mentor och talarcoach, där hon utbildar både grupper och enskilda i kommunikation och ledarskap. Anna är författare till den populära boken ”Släpp retoriken – fokusera på publiken”.

Sedan mer än tio år är Anna Bellman en av Sveriges mest anlitade moderatorer. Hon leder ofta interaktiva möten, konferenser och workshops där deltagarna engageras och är i fokus. Hennes bakgrund som journalist inom både radio och TV, som marknads- och kommunikationsdirektör, grundare av egen kommunikationsbyrå, gör att hon har förståelse för ledarens svåra kommunikationsutmaningar och komplexiteten att leverera rätt budskap så att alla hänger med och känner tillit.

Anna Bellman anstränger sig alltid för att ta fram det bästa, både av sig själv och sin publik. Hon vet vad som fungerar för att alltid leverera en proffsig och lustfylld guldkant, skräddarsyr alla sina uppdrag och lägger stor vikt vid förberedelser för att ge sina kunder och publik det allra bästa.

Anna Bellman profilbild

Anna Bellman

Moderator. Föreläsare. Kommunikationsexpert.

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: