anders sahlman - banner

Anders Sahlman - Moderator

Moderator

Anders Sahlman är den noggranna, strukturerade civilingenjören med en en stark scennärvaro och humor. Utöver detta har han belönats med omdömet ”Sveriges mest kompetenta moderator”. Med van och säker hand leder Anders Sahlman allt från större konferenser till intimare panelsamtal i studiomiljö.

Anders har arbetat med forskningskommunikation i drygt 20 år. Denna erfarenhet har han balanserat med en karriär som skådespelare och ståuppkomiker. Anders Sahlman har även arbetat bakom kulisserna med stora underhållningsprogram som TV4s Let’s Dance.

Med ett cv som inkluderar föreläsningar för de kungliga akademierna, forskningsstiftelser, branschorganisationer, myndigheter, universitet och högskolor så kan vi garantera att Anders kommer både engagera och inspirera din publik.

Anders Sahlman är även väl anlitad som presentations-coach och han hjälper gärna till med att coacha medverkanden innan evenemanget. För Anders är det viktigt att alla känner sig trygga innan innan man går upp på scen. Han är expert på hur man kokar ner stora komplicerade tankar till en kort presentation som drar lyssnarnas uppmärksamhet åt sig.

Anders Sahlman profilbild

Anders Sahlman

Moderator

Boka moderator:

Vi svarar på din förfrågan så snabbt som möjligt!

Ämnen: