Kostnadsfria föreläsningar

Söker du talare till din nästa konferens? Välkommen att inspireras av våra öppna föreläsningar. 

MySpeakers föreläsningar är kostnadsfria för representanter från näringslivet och offentlig sektor. Anmäl dig via länkarna nedan.

Om inget annat anges är föreläsningarna på Grev Turegatan 30 i Stockholm. Föreläsningssalen tar 121 personer, men för din trygghets skull är max 49 deltagare på plats.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss på [email protected] eller 0738-177872.

Alexandra Stråberg - 6 oktober 2020

Ha koll utåt för att kunna agera inåt.

Har det någonsin tidigare varit så viktigt att ha koll på vår omvärld? Har det någonsin tidigare varit så svårt att göra en omvärldsanalys?

I denna föreläsning ger Alexandra Stråberg sin uppdaterade syn på läget i världen, och framför allt vad det betyder för oss.

Alexandra Stråberg profilbild

Hanna Gerdes - 13 oktober 2020

När värdering blir diskriminering. 

Kan man råka diskriminera någon för att man vill vara snäll? Ska man alltid behandla alla lika? Får en arbetsgivare bestämma vad för kläder personalen ska ha på sig och hur de ska hälsa? Och var går gränsen mellan skämt och trakasserier?

Hanna Gerdes profilbild

Gunnar Söderström - 22 oktober 2020

Våga vara ditt bästa jag. 

Har du tänkt på i vilken hög utsträckning det är vi själva som utgör varandras arbetsmiljö? Gunnar Söderström ger oss en inspirerande och viktig påfyllning av tankesättet att om vi tar ansvar för vårt eget och varandras välmående kan det göra underverk för arbetsvardagen.

Gunnar Söderström profilbild

Hitta till oss

Välkommen till oss på MySpeaker! Oss hittar du på Grev Turegatan 30, nära Östermalmstorg.

Har du frågor, eller vill komma i kontakt med oss? Klicka här.