Kostnadsfria föreläsningar

Söker du talare till din nästa konferens? Välkommen att inspireras av våra öppna föreläsningar. 

MySpeakers föreläsningar är kostnadsfria för representanter från näringslivet och offentlig sektor. Anmäl dig via länkarna nedan. Efter anmälan kommer du får mer information via mail.

Om du har frågor eller vill boka föreläsare till ett eget evenemang är du välkommen att kontakta oss. 

Här kan du se föregående föreläsningar.

ONLINE – 28 oktober 2021, kl. 08:10-08:40

Jason Diakité

(O)lika möjligheter

Jason Diakité är för vissa mer känd som Timbuktu, och är en hiphop-artist, programledare och författare. Jasons musik har toppat listor och vunnit priser, hans spelningar och turnéer är omtalade och välbesökta. I november 2016 gav han ut den självbiografiska boken ”En droppe midnatt” om härkomst, identitet, rasism och längtan efter tillhörighet, en bok som även blev en hyllad scenföreställning.

I den här digitala föreläsningen pratar Jason om upplevda sanningar och fördomar, hur våra erfarenheter inte bara påverkar hur vi ser på oss själva, utan också hur vi ser på vår omgivning och varandra.

 LIVE – 11 november 2021, kl. 07:45-09:00

Andreas Piirimets

Ta makten över din stress

Andreas Piirimets ger under denna session konkreta tips på hur vi kan undvika stress och utbrändhet. Andreas arbetade som IT-konsult i 15 år innan hans höga tempo fick honom att smälla in i väggen och tvingade honom att hitta svar på frågorna: vad är det som bidrar till det höga tempot idag och vad kan vi göra åt det?

Föreläsningen äger rum hos MySpeaker på Grev Turegatan 30 i Stockholm.

ONLINE – 17 november 2021, kl. 08:10-08:50

Fredric Bohm

Hur skapar du hållbara beteenden på jobbet?

Hur kommer det sig att vissa klarar förändringar och skiftande omständigheter mycket bättre än andra? Varför är vissa människor så lätta att ha att göra med? Vad är anledningen till att vi människor agerar så olika – och så lika? Hur kan vi bli bättre på att klara förändringar? Och hur bygger vi hållbara beteenden på arbetsplatsen?

I denna föreläsning tar Fredric Bohm sig en titt in i våra psyken. Han berättar om vilka variabler som gör att vi presterar på topp, och hur det kommer sig att vissa individer, grupper och företag lyckas bättre än andra. Hur påverkas din prestation av parametrar som teknik, erfarenhet och trivsel?

Fredric berättar på ett konkret och humoristiskt sätt om hur viktigt det är med värdering och företagskultur och hur du som chef kan åstadkomma en arbetsmiljö där dina anställda släpper lös kompetens och energi – som i sin tur smittar av sig.

Söker du digitala föreläsningar med hög kvalitet och lång hållbarhet?
Läs mer om vårt koncept MySpeaker Video, en kostnadseffektiv lösning med några av Sveriges bästa föreläsare.