Workshop föreläsningar seminarier event online

MySpeaker erbjuder innehåll och lösningar för alla typer av digitala events, föreläsningar och evenemang. 

Det digitala formatet ställer andra krav på föreläsningar, workshops och utbildningar. Inte bara på arrangörerna, utan också på  talarna och åhörarna. 

Vem går “igenom” kameran och vem modererar bäst i det digitala formatet? 

En välproducerad digital lösning har alla möjligheter att sprida motivation och inspiration till era medarbetare, oavsett var de befinner sig under sin arbetsdag. Hur kan ett digitalt kundevent se ut? Hur skapar man interaktivitet och delaktighet? 

Vi hjälper gärna till att hitta talare och moderatorer som är rätt för ert digitala format, och ser till att allting runt omkring funkar så det ska. 

MySpeaker har ett antal utvalda samarbetsparters för att kunna erbjuda högkvalitativa digitala alternativ utifrån behov, budget och tidsram för våra kunder. Vi har en egen studio mitt i centrala Stockholm, där vi kan live-sända eller göra inspelningar. Vi jobbar med möten på plattformar som Zoom och Teams till stora studioproduktioner, live-sända evenemang och inspelade videos med efterföljande frågestund live. Vi har helt enkelt en lösning för varje behov.

Vi har bland annat hjälpt kunder med digitala kundevents, After Works online, digiloga workshops för ledningsgrupper, interaktiva webinars och stora livestreamade föreläsningar med flera tusen åskådare online. 

MySpeaker Video

MySpeaker Video är ett koncept utvecklat för att på ett enkelt sätt kunna erbjuda högkvalitativa digitala föreläsningar för kunder och medarbetare med riktigt bra innehåll och föreläsare.

Vi erbjuder ett stort antal föreläsningar med teman som sträcker sig från innovation till ledarskap, medmänsklighet till kommunikation. Budskap som går igenom kameran och stannar hos den som lyssnar. Föreläsningar som funkar både fristående, eller som en del av ett större evenemang.

Vanliga typer av möten

Fysiska möten: Mindre grupper, arbetsgrupper och ledningsgrupper.

Digiloga möten: En kombination av fysiska möten och digital närvaro. Samma typer av ämnen möjliggör en närvaro av grupper upp till 30-40 personer i kombination med obegränsat antal personer som är med på länk. Inslag som filmas från en scen, intervjuer som streamas och en moderator som håller ihop blir a och o.

Digitala möten: Förinspelat eller live-streamat material, blir bäst med en inramning, tydlig start och röd tråd. Kortare inslag och variation för att skapa delaktighet och interaktivitet.

Kontakta oss

Hör av dig, så berättar vi mer om hur vi har hjälpt våra kunder med olika digitala lösningar och hur vi kan hjälpa dig och din organisation.