Workshop föreläsningar seminarier event online

MySpeaker erbjuder innehåll och lösningar för alla typer av digitala events, föreläsningar och evenemang. 

Den rådande situationen har skyndat på utvecklingen av digitala format av föreläsningar, workshops och utbildning. Detta ställer nya krav på arrangörer, talare och åhörare. Vem går “igenom” kameran och vem modererar bäst i det digitala formatet?

En välproducerad digital lösning har alla möjligheter att sprida motivation och inspiration till era medarbetare, oavsett var de befinner sig under sin arbetsdag. Hur kan ett digitalt kundevent se ut? Hur skapar man interaktivitet och delaktighet? 

MySpeaker har ett antal samarbetsparters och lösningar för att kunna erbjuda högkvalitativa digitala alternativ. Vi har bland annat hjälpt kunder med digitala kundevents och After Works, workshops för ledningsgrupper, webinars eller stora live-streamade föreläsningar med flera hundra åskådare.

 

Nyhetsbrev aug 2020

Förinspelade föreläsningar

MySpeaker kan också erbjuda förinspelade föreläsningar med några av Sveriges mest populära talare, bland annat Jonas Eriksson, Mary Juusela, Mikael Genberg och Ami Hemviken.

Föreläsningarna fungerar lika bra fristående som delar av större evenemang eller event.

Vanliga typer av möten just nu

Fysiska möten: Mindre grupper, arbetsgrupper och ledningsgrupper.

Digiloga möten: En kombination av fysiska möten och digital närvaro. Samma typer av ämnen möjliggör en närvaro av grupper upp till 30-40 personer i kombination med obegränsat antal personer som är med på länk. Inslag som filmas från en scen, intervjuer som streamas och en moderator som håller ihop blir a och o.

Digitala möten: Förinspelat eller live-streamat material, blir bäst med en inramning, tydlig start och röd tråd. Kortare inslag och variation för att skapa delaktighet och interaktivitet.

Välkommen till MySpeaker. En ny och innovativ talarbyrå.

Hör av dig så hjälper vi dig att hitta en lösning som fungerar för er, vi har både erfarenheten och idéerna.