Workshop föreläsningar seminarier event online

MySpeaker erbjuder innehåll och lösningar för alla typer av digitala events, föreläsningar och evenemang. 

Den rådande situationen har skyndat på utvecklingen av digitala format av föreläsningar, workshops och utbildning. Detta ställer nya krav på arrangörer, talare och åhörare. Vem går “igenom” kameran och vem modererar bäst i det digitala formatet? En välproducerad digital lösning har alla möjligheter att sprida motivation och inspiration till era medarbetare, oavsett var de befinner sig under sin arbetsdag. Hur kan ett digitalt kundevent se ut? Hur skapar man interaktivitet och delaktighet? 

Vi hjälper gärna till att hitta talare och moderatorer som är rätt för ert digitala format, och ser till att allting runt omkring funkar så det ska. 

MySpeaker har ett antal utvalda samarbetsparters för att kunna erbjuda högkvalitativa digitala alternativ utifrån behov, budget och tidsram för våra kunder. Vi har en egen studio på Helio GT30, mitt i centrala Stockholm, där vi kan live-sända eller göra inspelningar. Vi jobbar med möten på plattformar som Zoom och Teams till stora studioproduktioner, live-sända evenemang och inspelade videos med efterföljande frågestund live. En lösning för varje behov helt enkelt.

Vi har bland annat hjälpt kunder med digitala kundevents, After Works online, digiloga workshops för ledningsgrupper, interaktiva webinars och stora livestreamade föreläsningar med flera tusen åskådare online. 

Vanliga typer av möten just nu

Fysiska möten: Mindre grupper, arbetsgrupper och ledningsgrupper.

Digiloga möten: En kombination av fysiska möten och digital närvaro. Samma typer av ämnen möjliggör en närvaro av grupper upp till 30-40 personer i kombination med obegränsat antal personer som är med på länk. Inslag som filmas från en scen, intervjuer som streamas och en moderator som håller ihop blir a och o.

Digitala möten: Förinspelat eller live-streamat material, blir bäst med en inramning, tydlig start och röd tråd. Kortare inslag och variation för att skapa delaktighet och interaktivitet.

Förinspelade föreläsningar

MySpeaker kan också erbjuda förinspelade föreläsningar med några av Sveriges mest populära talare, bland annat Jonas Eriksson, Mary Juusela, Mikael Genberg och Ami Hemviken.

Föreläsningarna fungerar lika bra fristående som delar av större evenemang eller event.

Välkommen till MySpeaker. En ny och innovativ talarbyrå.

Hör av dig så hjälper vi dig att hitta en lösning som fungerar för er, vi har både erfarenheten och idéerna.