Letar du efter en föreläsare eller moderator?

Talarbyrån MySpeaker har talare, inspiratörer, programledare, moderatorer och experter inom alla områden. Från rymdresor och arbetsglädje till hållbarhet och hjärnforskning.

Välkommen till talarbyrån MySpeaker

Vi hjälper dig hitta rätt person till just ditt event.

En sån där person som ruskar om, bygger energi, skapar eftertanke, lockar till skratt, ger perspektiv och inte lämnar någon oberörd. Vilket i sin tur stärker, utvecklar och inspirerar dig och ditt företag. Vi har massor av sådana människor hos oss. Välkommen!

Aktuellt just nu

Aktuella föreläsare inom hållbar utveckling
Vi på MySpeaker vill på de sätt vi kan bidra till målen om ansvarstagande och hållbart företagande, inte bara de miljömässiga, utan också i sociala och ekonomiska avseenden.

Dags för kickoff?
Planeringen för uppstart och kickoff är i full gång på många företag. Låt oss på MySpeaker hjälpa er att hitta rätt föreläsare till just ert tillfälle! Digitalt, live eller mitt-i-mellan. 

Vilka är vi på MySpeaker?

MySpeaker hjälper dig hitta rätt föreläsare, moderator, expert, programledare, rådgivare eller workshopledare, oavsett typ av evenemang. Vi jobbar med människor som inspirerar, stärker och utvecklar företag och organisationer.
 
Vi på MySpeaker har alla lång erfarenhet av talarförmedling och utbildning. Det gör att du som kund alltid får personlig och professionell hjälp. Våra värderingar är kvalité, gemenskap och ansvar.
 

Kontakta oss!

Hur väljer jag rätt föreläsare?

Vi på MySpeaker hjälper dig att hitta rätt talare, moderator, komiker, föreläsare, programledare eller konferencier till ditt event, oavsett storlek eller typ.

Med vår långa erfarenhet vet vi vad som är extra viktigt att tänka på när du ska välja en föreläsare eller moderator.

Några frågor att ta med sig inför ett evenemang:
  • Typ av Event – Ska eventet vara virtuellt, digitalt, live eller en hybrid av dessa? Typen kommer påverka valet av moderator eller föreläsare. Är evenemanget digitalt? Välj då en talare som går genom rutan och är bekväm i det digitala formatet. 
  • Typ av Talare – Söker du ett dragplåster, en expert, en motivationstalare eller en mix av allihop? Ta lite tid och fundera på syftet med ditt event. Vad vill du ha för resultat? Vad vill du signalera?
  • Ämne – Att inte ha en färdig rubrik behöver inte vara en nackdel. Vi hjälper dig gärna att resonera kring hur du kan bredda eller begränsa intressanta ämnesområden, och hitta profiler inom dessa. 
  • Budget – Vi har föreläsare och moderatorer i alla prisklasser. Priserna varierar också beroende på bland annat uppdragets längd och tid för förberedelser. 
  • Målgrupp – Vilka sitter i publiken? Hur kan du lägga upp evenemanget så att du håller intresset uppe och väcker nyfikenhet? Kan en proffsig moderator eller programledare vara till hjälp att hålla den röda tråden?
 
Publik bild startsidan

Mycket att välja bland?

Du kanske har en idé eller en tanke, men med många duktiga föreläsare är det inte alltid så lätt att veta var man ska börja. 

Här finns förslag på några populära alternativ.

 
Våra erfarna rådgivare hjälper dig gärna att hitta rätt person och ämne för just ditt tillfälle.
 

MySpeaker är mer än bara en talarförmedling

MySpeaker kan absolut kallas för en talarförmedling, eller en talarbyrå. Men vi gör så mycket mer än bara förmedlar talare eller moderatorer till olika evenemang. Vi optimerar och hjälper företag att ta nästa steg kring sina event, utifrån organisationens behov, förväntningar och mål. För vi vet att med rätt föreläsare på rätt plats, så kan man skapa stor förändring.

En växande talarförmedling i Stockholm

MySpeaker startade i Finland november 2018, och efter ett år blev vi marknadsledande där. Steget att öppna i Sverige har funnits hela tiden, som en del av en internationalisering. MySpeaker i Stockholm öppnade i mars 2020, och trots att vi är ganska nya, så har vi ett erfaret team, där alla har lång erfarenhet av talarbranschen.

Våra ledord är kvalité, gemenskap och ansvar. Genom att tillföra värde till våra kunder, oavsett om evenemanget har stor eller liten publik, är live, digitalt eller en blandning av de båda, så vill vi vara din naturliga partner för att hitta talare, workshopledare eller moderatorer. Vi vill helt enkelt vara din trygga, innovativa och personliga talarförmedling.

Digitalt eller live

Vi har tillgång till en studio på Helio, GT30 i Stockholm, för inspelningar eller streaming av digitala event. Läs gärna mer om hur vi arbetar med digitala lösningar här.